Para poder visualizar todos los contenidos debes tener instalada la versiĆ³n actual de Adobe Flash Player.

PORTADA NOTÍCIES MOSTRES PRODUCCIONS MADWORLD WEST SIDE STORY CORS TRENCATS ALTRES PRODUCCIONS VIURE LA HISTÒRIA PROJECTE ASBAM ERASMUS + AUDIO CONTACTE 

PRODUCCIONS

MUSICAL 2016/17

L'ÚLTIM ESTIU

Musical realitzat pels alumnes i professores de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell. Basat en el musicals "Walking on the sunshine" i "Mamma Mia!!". Deixa que la vitalitat i les emocions dels seus protagonistes arribin al teu cor!!!

MAD WORLD 2013

WEST SIDE STORY 2014

CORS TRENCATS 2015

Musical MAD WORLD interpretat pels alumnes i professors de l'INS BAIX EMPORDÀ de Palafrugell.Uns alumnes preparen una adaptació del famós musical CABARET, durant els assajos i les representacions, els esdeveniments de la ficció es van filtrant a la vida real: els enfrontaments entre les vies pacífiques i violentes van creant una xarxa de conflictes entre els companys i els professors.PREMI a la millor producció d'un centre educatiu FIC-CAT 2014.Dels autors del musical WEST SIDE STORY: https://vimeo.com/98118784

Film musical realitzat pels alumnes i professors de l'INS BAIX EMPORDÀ de Palafrugell . WEST SIDE STORY ,el musical basat en la immortal tragèdia "Romeo i Julieta" (W. Shakespeare), torna a les pantalles amb més força que mai, i completament renovat. I, per primera vegada, en CATALÀ!!!

Adaptació lliure del musical "BILLY ELLIOT". "CORS TRENCATS" ha estat realitzat pels alumnes i professors de l'INS BAIX EMPORDÀ de Palafrugell durant el curs 2014/15. Inspirat en el musical "Billy Elliot" desenvolupa vàries trames de passions, sacrificis, amor i lluita per allò que és just.

ESTRENA EL 31 de MARÇ 2018 al TMPRADIOTELEVISIÓ del BAIX EMPORDÀ (RTBE)

La RTV EDUCATIVA de l'INS BAIX EMPORDÀ de Palafrugell

COMENTARISCOMMENTS

UN PROJECTE D'INNOVACIÓ EDUCATIVA AV

The Project

EL PROJECTE

L'EMISSORA

AULA VIRTUAL

The broadcasting station

Virtual Classroom

An INNOVATIVE videoeducation project